Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[VTuT]Minecraft: [C.Bukkit] - Poradnik tłumacza oczami Krzysztofy #1

Krzysztofa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hello, here is my guide that describes a lot of things that are needed novice translators :)

In the tutorial you'll see how to:

-Complicate source

-Translate the source

-It should be explained, etc.

-Where do I get the source craftbukkit

LINKS:

CraftBukkit-Master ---

https://github.com/Bukkit/CraftBukkit/archive/master.zip

Maven ---

http://apache.mirror.versatel.nl/maven/maven-3/3.0.4/binaries/apache-maven-3.0.4-bin.zip

Notepad ++ ---

http://download.tuxfamily.org/notepadplus/6.2.2/npp.6.2.2.Installer.exe

Guidance comp, so if you have any comments, please write to Your note sure each will be taken into account, the guides will do because it is a simpler form of communication.

Regards Christopher :)

963711463719651277415.png

|<|®Krzysztofa®|>|

Opublikowano

-Skomplikować źródło

Co kurwa?

@top

Jakoś tak nie widziałem ładu i składu w twoim poradniku ... Ja bym to przedstawił inaczej ;). Ale rób po swojemu ;)

Elo

1390144171-U592769.png

3x ExModerator Minecraft | ExModerator Battlefield | ExMentor | 2x Ex MPC Media Team | Gold Member | MPC Coders Team | ExMPC Modder | Combat Arms Private

Opublikowano

Sorry Krzysztofa lubie Cie, ale mógłbyś to usunąć, nauczyć się podstaw i nagrać to porządnie? Reszta jest ok. :)

Opublikowano

Mi się podoba bo się Geo............<-tak kropka jest, niepodoba:)

A może zrobisz jako tuta textowego? Według mnie jest się lepiej w takim połapać.

Twoja reklama tutaj - Pisz na pw xD

Opublikowano

Sorry Krzysztofa lubie Cie, ale mógłbyś to usunąć, nauczyć się podstaw i nagrać to porządnie? Reszta jest ok. :)

Chciałem to pokazać innym, znam podstawy i pokazałem o co "mniej więcej" chodzi.

skomplikować czy skompilować, co to za różnica znawcy? :O

Co kurwa?

@top

Jakoś tak nie widziałem ładu i składu w twoim poradniku ... Ja bym to przedstawił inaczej ;). Ale rób po swojemu ;)

Elo

Pokaż po swojemu czekam.

|<|®Krzysztofa®|>|

Opublikowano

I can admit criticism, but the one that is right!

How can you take a crap less significant in the whole?!

Explain it to me, someone is trying, wants some help, etc, and which he receives? Hi There morons, some not normal anti-fans? or how do you explain that? They have problems at home, etc., and pour it and survive anonymously online, this is not normal, that's just, I'm not talking about all only a few elements who translate the idiots posts, I can not take criticism, you do not understand unless words of criticism, and not normal and mindless posts.

Cheers Christopher

|<|®Krzysztofa®|>|

Opublikowano

Wszystko masz opisane na filmiku, masz program który podałem ? Można też w programie elipse i modem wgranym do niego lub bez moda, ale to w następnych filmikach.

|<|®Krzysztofa®|>|

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Do .class to musisz to sobie skompilować maavenem lub Eclipse z wtyczką maavena, tak było by najprościej.

Pozdrawiam, poszukaj sobie na google poradników lub poczekaj na mój poradnik.

|<|®Krzysztofa®|>|

Opublikowano

Well, if you want to speak English then that's completely fine

although you still need some practice as some of your sentences are incorrect grammatically however I don't see it as a major issue in communication :)

Anyways, your tutorial was very helpful indeed and I appreciate that you shared it with us.

As I have had no previous experience what soever with Java language, now everything is getting relatively easy and straightforward ;)

Pierwsza osoba, w historii MPC Forum.pl która przekroczyła kamień milowy 100d online.

32Aef.png

By Alicexcullen

"So many people will idolise, while their own success is in their reach... Don't forget, you're able to design your own universe."

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Nie ma ludzi idealnych, ciężko jest uczyć się holenderskiego i angielskiego jednocześnie pisząc w tych językach idealnie bez błędów no cóż.

A tak poza tym to dzięki :)

|<|®Krzysztofa®|>|

• 4 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...